Kush ishin Anunnaki dhe pse duhet të kujdesemi? #anunnaki

Kush ishin Anunnaki dhe pse duhet të kujdesemi? #anunnaki

6.10.2021, 8:55:24 e paradites
Kush ishin Anunnaki dhe pse duhet të kujdesemi? #anunnaki Përgjigja e shkurtër është: Annunaki "Ata të gjakut mbretëror" besohet të jenë perëndi të pavdekshme që banonin në Tokë gjatë kohës së lashtë Sumeriane në Mesopotami. Anunnaki fjalë për fjalë do të thotë: "Ata që nga qielli zbritën në Tokë". #planetnibiru Kush ishin sumerët? #sumerian Sumerianët paraqiten në regjistrin arkeologjik duke filluar rreth 4500 pes. E vendosur në Irakun e sotëm, rajoni, aka Mesopotamia, është referuar prej kohësh si "djepi i civilizimit". Sumeri ishte një grusht shtetesh të qytetit të sunduara fillimisht nga priftërinjtë, secili i organizuar rreth një qyteti dhe tempulli tani të quajtur një "ziggurat". Zigguratët, kushtuar adhurimit të Anunnaki, ishin piramida me shtresa me maja të sheshta. Këto bashkësi u konsideruan të ishin popullsi "skllavo-shërbëtor" të përkushtuar për t'i shërbyer perëndive të tempullit, Anunnaki. Me kalimin e kohës, anija sunduese e priftërisë u dha vendin mbretërve ... #anunnakihistory Sumerianët ishin tregtarë të aftë tregtarë dhe fituan lapis nga Afganistani, kedër nga Libani dhe ar nga Lugina e Indusit. Kultura e tyre agrare na dha plug, si dhe "kohë" - ditën 24-orëshe dhe 60-minutëshe. Historia Sumeriane është marrë nga provat arkeologjike dhe gjeologjike - të dhënat e shkruara janë në formën e pllakave kuneiforme. Raportohet, rreth gjysmë milioni tableta janë rikuperuar, por vetëm një numër i vogël janë përkthyer. Shumë gjëra u mësuan gjithashtu nga përkthimet e të dhënave babilonase; Sumeri konsiderohej "antik" në kohën e Babilonisë. Lexoni artikullin e plotë në faqen tonë të internetit. Lidhje në Bio. Koment | Tag | Ndani NDALONI Njoftimet e Postimit dhe Mos humbisni asnjëherë asnjë përmbajtje! #ancientaliens #ancientastronauts #marduk #anu #enki #enlil

Artikuj të ngjashëm