Obelisk i papërfunduar në Aswan, Egjipt. 1500 para Krishtit

Obelisk i papërfunduar në Aswan, Egjipt. 1500 para Krishtit

26.12.2021, 7:08:15 e paradites
Obelisk i papërfunduar në Aswan, Egjipt. 1500 para Krishtit Si do ta lëviznin? #aswan Koment | Tag | Ndani Lexoni Artikuj të Ndërgjegjshëm në faqen tonë të internetit. Lidhje në Bio. NDALONI Njoftimet e Postimit dhe Mos humbisni asnjëherë asnjë përmbajtje! #obelisk #egypt #monolith

Artikuj të ngjashëm