#Lohgad Fort, Pune District, #Maharashtra Fortesa Lohagad

#Lohgad Fort, Pune District, #Maharashtra Fortesa Lohagad

12.1.2021, 8:44:54 e paradites
#Lohgad Fort, Pune District, #Maharashtra Fortesa Lohagad (Fortë Hekuri) ndodhet 10 km larg Lonavala, përgjatë rajonit Sahyadri, i cili ndan pellgun Pavna dhe pellgun Indrayani. Kjo sit u ndërtua në 1564 për të shërbyer si burg dhe u kap më vonë nga Shivaji Maharaj në 1670, i cili e përdori atë për të mbajtur thesarin e tij. #oldprison Koment | Tag | Ndani Lexoni Artikuj të Ndërgjegjshëm në faqen tonë të internetit. Lidhje në Bio. NDALONI Njoftimet e Postimit dhe Mos humbisni asnjëherë asnjë përmbajtje! #fortress #ancientcity

Artikuj të ngjashëm