Perlat e shpellës së përsosur - Një margaritar i shpellës

Perlat e shpellës së përsosur - Një margaritar i shpellës

8.6.2021, 3:47:06 e pasdites
Perlat e shpellës së përsosur - Një margaritar i shpellës është një speleotem i vogël, zakonisht sferik, (formimi i shpellës) që gjendet në shpellat me gurë gëlqerorë. Perlat e shpellës formohen nga një betonim i kripërave të kalciumit që formojnë shtresa koncentrike rreth një bërthame. Koment | Tag | Ndani Lexoni Artikuj të Ndërgjegjshëm në faqen tonë të internetit. Lidhje në Bio. NDALONI Njoftimet e Postimit dhe Mos humbisni asnjëherë asnjë përmbajtje! #blowinguphistory #historypage #travel #mothernature #travelguide #theancients #montag #pazartesi #hawaii #mondaythoughts #news #traveller #monday #TagaFriend #mississippi #vietnam #usa #goodmorning #morning #usa a🇺🇸 #gunaydin #gutenmorgen #uk #manchester #cavepearls #pearls #lancaster

Artikuj të ngjashëm