Norvegjia u ofron udhëtarëve një përzierje të mrekullueshme

26.4.2021, 10:36:07 e paradites
Norvegjia u ofron udhëtarëve një përzierje të mrekullueshme të mrekullive kulturore dhe natyrore. Nga Oslo kozmopolit në majat e tij të pafundme malore të mbuluara me dëborë dhe fjordet e thella, nuk ka fund të zgjedhjeve për alpinistët në vendin e diellit të mesnatës dhe dritave mahnitëse veriore.⁣ PS koka e ujkut në foton e fundit është photoshopped. ⁣ 📌 Norvegjia Fotografi 📷 ⁣ @renebjerregaard @oyehaug @indefinitely _humbur @nakkeen @joncleave @janvincentkleine dhe @michellevonkalben . Zgjedhur @hikingtheglobe

Artikuj të ngjashëm