Mali Fanjingshan në Kinën Jugperëndimore. Fanjingshan ose

Mali Fanjingshan në Kinën Jugperëndimore. Fanjingshan ose

21.5.2021, 6:42:19 e paradites
Mali Fanjingshan në Kinën Jugperëndimore. Fanjingshan ose Mali Fanjing, i vendosur në Tongren, provinca Guizhou, është maja më e lartë e Maleve Wuling në Kinën Jugperëndimore, në një lartësi prej 2,570 m. Rezervati Kombëtar i Natyrës Fanjingshan u krijua në 1978 dhe caktoi një Rezervat Biosferë të UNESCO-s në 1986. Riposto: @arkeogenc 👉 @collectivespark Articles Artikuj të Përditshëm në Histori! ❤ Na Tagifikoni që të Jemi të Veçantë! www.collective-spark.xyz #historyinpictures #historyfact #today #historyisamazing #theancients #tagus #historyphotography #historyisimportant #ancientarchitecture #mystery #instamystery #iinstaphoto #ancientalien #ancientaliens #historicalplace #blowinguphistory #NYC #travel #travelguide #traveller #TagaFriend #Historical #ancientcity #ancientcivilization #historyisfun #historyisnow #archealogy #USA #geologypage #TodayInHistory

Artikuj të ngjashëm