Anija luftarake Vasa u mbyt me rastin e udhëtimit të tij

2.8.2021, 6:43:25 e paradites
Anija luftarake Vasa u mbyt me rastin e udhëtimit të tij inaugurues në Stokholm në 1628. Pas 333 vitesh në fund të detit, anija luftarake mbresëlënëse u gjet dhe ajo më në fund mund të vazhdonte udhëtimin e saj. Sot, VASA është anijet më të ruajtura të shekullit të 17-të dhe mund të admirohen brenda një strukture muzeale të ndërtuar posaçërisht në Stokholm. Vasa është një thesar unik artistik, i përbërë nga 98 përqind e pjesëve origjinale, duke përfshirë qindra skulptura prej druri. Fotograf i panjohur: DM për Kredi ose Largim. Ju gjithashtu mund të më ndiqni në @collectivespark #historynerd #norway #historylovers #architecturephotography #wreck #ancientcity #historyfacts #historybuff #ancient #explore #picoftheday #beautiful #shipwrecks #historymemes #easterisland #livinghistory #historylover #boat #thursday #shipwreck #today #landscape #historyinpictures #photographer #nightime #trip #travelblogger #historicalfashion #historicalcostume #turkey

Artikuj të ngjashëm